Vadertje Staat (Burg in Thailand)

Wat is de overeenkomst tussen de PvdA en Microsoft?Laten we bij de 2e beginnen. Sinds 1993 maken ze software. Ze maken kwalitatief hele slechte software waardoor 90% van de PC's wereldwijd ongewild malafide code aan boord krijgt. Dat iedereen deze software gebruikt is geen maatstaf voor kwaliteit, de gebruiker kiest namelijk niet voor kwaliteit, hij kiest niet voor software, hij koopt een computer.

Nu zijn ze al een decennium bij Microsoft aan het roepen dat het beter en veiliger wordt. Dat het STRAKS wel goed is. De meeste mensen, niet gehinderd door enig historisch besef, geloven dit ook nog. Straks kopen ze allemaal een nieuwe PC met daarop het nieuwe "veilige" en "stabiele" systeem.

De 1e heeft in de afgelopen 15 jaar 12 jaar lang in de regering gezeten. Met als resultante een desporabele staat van de Nederlandse samenleving. Elke "zorg" waar de overheid voor verantwoordelijk is (gezondheid, politie, justitie, onderwijs, ouderen/jeugd en andere zorgen) functioneren totaal niet. Er is heel veel meer geld naar toe gegaan. Een enorme verborgen werkloosheid, 1 miljoen niet Westerse "politieke vluchtelingen" (goudzoekers) en een enorme onvrede bij de burger op straat die zo veel moet betalen en het enige wat hij ervoor terugkrijgt is ergernis.

De salonsocialisten beginnen nu te roepen dat als zijn straks weer aan de macht zijn alles beter wordt. Het eclatante succes van de Melkert-banen wordt verlengd en de PvdA meent dat "de overheid met allerlei subsidies, fiscale stimulansen en boetes de economische bedrijvigheid moet sturen". ... Ja mensen .. echt waar ..

De enige manier waarop de PvdA de economische bedrijvigheid kan stimuleren is er met de handen totaal vanaf blijven. Het laatste waar de economie op zit te wachten is "sturing" van een totaal incompetente econoom.

Maar dat doen ze bij de PvdA niet. Ze hebben een dwangmatige zucht om de burgers te dicteren, op weg naar hun sociale heilstaat waar een ieder gelijk is en een ieder over hetzelfde aantal munten beschikt. De PvdA vindt het gepeupel op straat te dom om zelf beslissingen te nemen. Geef al uw geld maar aan de PvdA, zij creeeren een fijne maakbare samenleving voor u. U bent zelf niet zo goed in staat om de juiste beslissingen te nemen, dat doet de PvdA wel voor u.

12 jaar lang hebben ze de kans gehad en ze hebben niets gepresteerd, in tegendeel. Vernietigd zijn ze in 2001.

Hebben ze daar iets van geleerd? Niets. Het rode incestueuze PvdA bolwerk, geïnfiltreerd in elke overheidsorganisatie en beslisorgaan is daarvoor veel te lomp en is vastgeroest in oude sixties terminologie: "help de armen de winter door" en "elk individu heeft het recht op een kans". Tranentrekkende en tenenkrommende PvDA ideologie uit de jaren 70 a la Andre van de Louw en Marcel van Dam.

Ik geloof in ieder geval in 2 dingen:

Microsoft maakt straks hele veilige software en de PvdA zal een enorme impuls geven aan onze motor in Nederland, de economie.

Burg in Thailand
Datum: 20060916
Burg werkt met SuSE Linux 9.3


Home

 
Burg is geboren in 1966 en leeft sinds 2001 in Thailand waar hij zijn geld verdient.

Burg is als bedrijfeconomist afgestudeerd aan de KUB en heeft ook een Master (of Information Management) afgerond.

Burg volgt het Nederlandse nieuws dagelijks.