Vadertje Staat (Burg in Thailand)

20061107

Luister eens naar dit fragment. Uit het RTL-nieuws van 06 Nov 2006:

Jan Marijnissen van de SP spreekt.

"Het 1e wat we moeten doen is verhinderen is dat rechts in Nederland ooit nog een meerderheid krijgt"

Dacht u dat het niet infantieler kon? Wel dus.

Ach.. al mijmerend zie ik het al voor me: een Nederland geheel en al gedicteerd door Links in de 21e eeuw. Geen plaats meer voor Rechts. Oh, wat zal het er toch goed toeven zijn. Financieel bereiken we een walhalla, onze economie, dit maal aangestuurd door de kundige bedrijfsvakmannen van Links, zal hoogten bereiken als nooit tevoren. Weg met de kapitalisten die onze arbeiders tot op het bot leegzuigen en er zelf met het grote geld vandoor gaan en ons, de noeste arbeiders met een appel en een ei tevreden denken te kunnen houden.

Met stip komt hij binnen in de Infantielen Top 40. Op 1. Jan Marijnissen van de Socialistische Partij. Een man die al meer dan 10 jaar in Den Haag loopt te schreeuwen dat alles socialer moet. Nog nimmer is hij serieus genomen, en dat blijkt maar weer eens terecht te zijn. Nu, door het continue falen en lege, laffe beleid van PvdA, weten de linkse salonsocialisten ook geen raad meer en gaan in een vlaag van verstandsverbijstering maar op de SP stemmen.

Zijn ideaalbeeld: een ieder gelijk, allemaal dezelfde munten, een ieder 2 vleescouponnen per week, een sociale staat op basis van gelijkheid, volgens beproefd concept van de eerdere succesvoorbeelden, de USSR, de DDR en Cuba. Sociaal zoals sociaal zou moeten zijn.

"Een NL waar rechts nooit meer een meerderheid krijgt". Deze opruiende demagoog gaat een heel mooi land voor ons maken, daar kunt u op vertrouwen, allemaal geregeld door Links. Links heeft rechts namelijk niet nodig.

Ja, mensen, het blijkt maar weer, er zit geen grens aan infantiliteit.

Burg in Thailand
Datum: 20061107
Burg werkt met SuSE Linux 9.3


Home

 
Burg is geboren in 1966 en leeft sinds 2001 in Thailand waar hij zijn geld verdient.

Burg is als bedrijfeconomist afgestudeerd aan de KUB en heeft ook een Master (of Information Management) afgerond.

Burg volgt het Nederlandse nieuws dagelijks.