Vadertje Staat (Burg in Thailand)

20061120

Partijleider Jan viert 10 jarig jubileum

Amsterdam, 20 November. Onder grote belangstelling vond vandaag de viering van het 10 jarige jubileum van Partijleider Jan plaats. De grootst opgezette viering op de vroegere Dam, nu hernoemd tot "Socialistische Dam", in Amsterdam, is een hoogtepunt in de 10 jarige Sociale Staat de Nederlanden.

Ondanks eerdere pogingen in de USSR, de DDR, Cuba en China heeft Opperleider Jan bewezen het wel te kunnen. Gelijke verdeling van welvaart, verdeling van kennis en macht.

Bij zijn aantreden beloofde Opperleider Jan het volk: "Rechts krijgt in Nederland nooit meer een meerderheid". En hij heeft woord gehouden.

De resultaten zijn er naar. Geen kapitalisten meer die het volk uitpersen, vrije huisvesting voor allen, vrije scholing en gezondheidszorg. Om de burgers van de Sociale Staat der Nederlanden (SSDN) te beschermen tegen de uitwassen van de kapitalistische wereld heeft Opperleider Jan al vrij snel een muur laten bouwen om het paradijs te beschermen.

Intussen is het heel druk aan de andere kant van de muur. Vele mensen willen ook naar de Heilstaat van Jan, waar een ieder gelijk is, waar de Staat de economie bestuurt en waar alles gratis is voor iedereen. De Heilstaat van Jan is de eerste gelukte poging tot een staatssocialisme in de wereld.

Houzee Opperleider Jan! Dat u ons nog lang richting mag geven!

Burg in Thailand
Datum: 20061120
Burg werkt met SuSE Linux 9.3


Home

 
Burg is geboren in 1966 en leeft sinds 2001 in Thailand waar hij zijn geld verdient.

Burg is als bedrijfeconomist afgestudeerd aan de KUB en heeft ook een Master (of Information Management) afgerond.

Burg volgt het Nederlandse nieuws dagelijks.