Vadertje Staat (Burg in Thailand)

20070524

Nu dit in je mondje stoppen..Ben er een paar weken tussenuit geweest. We zitten nu in ons nieuwe huis op 200 meter van de Andaman Sea, hier op het prachtige eiland Phuket, gelegen in Zuid-Oost Azië, in het land Thailand, waar het gezwel gelukkig nog heel erg klein is. Veel vrijheid en een erg plezierig sociaal leven. Vrijheid brengt het beste in de mens naar boven. Ja, er zijn ook slechte mensen, maar die zijn er altijd, niet?

Vrijheid. Zouden ze dat woord nog kennen in Nederland? Waarschijnlijk wel. Maar hebben ze ooit vrijheid beleeft, de Kinderen van Holland. Nee, maar het frappante is, ze vinden het ook wel best zo.

Van Geel, God zij met de Otopan, die man moet de bak in, is zo'n charlatan die de Kinderen van Holland wel even verteld wat zij moeten doen en hoe zij hun leven in moeten richten. Van Geel, God zij met hem, gaat nu ook bepalen WAT en HOEVEEL de kinderen van de Kinderen van Holland des morgens in hun mond moeten stoppen. Hij vertelt er nog niet bij dat ze daana vers 13 van Psalm26 moeten opzeggen, maar daar is het slechts wachten op. Geef het enige tijd en u hebt het.

Het CDA wil ouders die hun kind zonder ontbijt naar
school sturen hard aanpakken. Ze moeten een verplichte
opvoedingscursus krijgen.

CDA-fractieleider Van Geel zei op een partijbijeenkomst
in Amersfoort dat het afgelopen moet zijn met 'de
vrijblijvendheid tegenover ouders die de opvoeding laten
versloffen'.

Uit onderzoek blijkt dat één op de zes kinderen zonder
eten naar school gaat. De scholen moeten 'ontbijtpolitie'
gaan spelen en het Centrum voor Jeugd en Gezin bellen
bij hardleerse ouders. Dat centrum komt dan met de
opvoedcursus.
De Kinderen van Holland weten niet zo goed hoe ze hun eigen kinderen moeten voeden. Dat weet Papa van Geel veel beter. Papa dwingt ze op cursus. Daar vertelt Papa Van Geel precies HOEVEEL en WAT het mondje binnen moet en op welk christelijk uur. En hoe lang gaat het duren denkt u dat Papa van Geel ons gaat vertellen wat er UIT hun mondje gaat komen?

Ach, Van Geel, een incompetente CDA-er, daar hebben we er genoeg van. De bak, daar moet ie in na de Otopan affaire. Elke Nederlander zou voor zo iets de bak ingaan, alleen onze leiders niet. Zij staan immers boven de wet.

Veel triester, en waarschijnlijk lacht Van Geel ook de Gristelijke kerstballen uit zijn broek, de Kinderen van Holland slikken het allemaal als zoete koek. Ze vinden het zelfs een goed idee. "Dat kind van de buuf, dat is toch ondervoed! Zie je? Waarom doet Papa daar niets aan?"

Ik heb eerlijk gezegd de hoop al opgegeven voor de Kinderen. Ze krijgen dat virus (HIV) of gezwel (voornamelijk kwaadaardig) nooit meer onder controle. Tot de dood erop volgt.

Emigreren is je enige optie.

(oh ja, denkt u nu werkelijk dat als, ALS, de SP of VVD of Wilders aan het roer zou staan, het dan beter zou gaan? Als u dat denkt ben u uiterst naief. Daarom gaat u waarschijnlijk ook nog stemmen. Over 4 jaar mag u weer!)

Burg in Thailand
Datum: 20070524
Burg werkt met SuSE Linux 9.3


Home

 
Burg is geboren in 1966 en leeft sinds 2001 in Thailand waar hij zijn geld verdient.

Burg is als bedrijfeconomist afgestudeerd aan de KUB en heeft ook een Master (of Information Management) afgerond.

Burg volgt het Nederlandse nieuws dagelijks.