Vadertje Staat (Burg in Thailand)

20070814

Leuk zo'n pop voor uw kind!Kerst komt er weer aan. En wat te denken van Sinterklaas?! Een leuk idee voor uw kind, onze nieuwe pop "Tommy".

Tommy is uitermate geschikt om uw kind de nodige sociale bagage mee te geven. Gegarandeerd dat 3 maanden na aanschaf uw peuter ook kiert: "dat arbeid met zorg verhaal".

Altijd maar weer een trein, een racebaan of een computerspelletje? Doe iets goeds voor uw kind. Leer haar sociale praat!

Bestel nu meteen! De aankoop van "Tommy" is aftrekbaar van uw Bijzondere Bijstands nivelleringsheffing! Uw voordeel: € 9.95Hier is Tommy. Links heeft ze een speen in, rechts is de speen eruit. Als uw kleine kleuter de speen eruit trekt gaat ze praten. Daar steekt uw leergierige kind veel van op!

Luister naar Tommy:(Also available: mp3)
En wat wil Tommy later worden?

Als Tommy later groot is wil ze graag iets met "het arbeid en zorg verhaal" doen. Ze gaat eerst studeren aan de universiteit. Rechten in Groningen. Dat lukt niet en na nog geen 2 jaar stopt ze ermee. Maar Tommy is een doorzetster. Ze gaat Bestuurskunde studeren in Enschede. Dat houdt ze 1 jaar lang vol.

Ja, en daar sta je dan. 21 en met lege handen. En nu? Jezelf aanbieden op de vrije markt? Ze wordt weggehoond. Aspergses steken, dat mag ze wel, maar dat wil ze niet. En moet toch een veel makkelijkere manier zijn om aan geld te komen?

De politiek in! Tommy gaat haar mondje roeren bij de Jonge Socialisten. "Met mensen praten, op stap gaan, betrokken zijn, leuk, resultaat halen, ervoor knokken", dat wil ze. Ze leert al snel het jargon: "mensen mobiliseren", "ideevorming organiseren" en "tegenwicht kanaliseren". Langzaam maar zeker likt ze zich naar boven in het incestieuze PvdA bolwerk. In 14 jaar tijd wordt ze geboetseerd tot een pratende socialistische clichee-pop. Tommy.

Tommy is een slimme meid. Ze wil het beste voor zichzelf. Op de vrije markt redt ze het niet. Daar heeft ze nog nimmer 1 cent kunnen verdienen. Dan maar de "niet-vrije markt" op. Geld van anderen besteden. Dat kan ze goed. In allerlei commissies gaat ze zitten. Socialististische prietpraat uitslaan. Dat kan ze namelijk wel. De euro's stromen binnen. Vrindjes van vrindjes bezorgen haar weer een leuke 'advies'taak, wat likken hier en daar en hup, zo kom je er wel bij de PvdA. "Sociaal praten" en je oude dag is veilig gesteld.

Tommy heeft er nu al zin in: 'Die komende jaren wil ik de kwaliteit van de kinderopvang en het basisonderwijs gaan verbeteren. Ouders kunnen hun kinderen met een gerust hart naar de opvang brengen. Het basisonderwijs moet ons paradepaardje worden. Kinderen die speciale zorg nodig hebben mogen niet tussen wal en schip vallen. Voor de leraren geldt dat zij als professionals meer tijd krijgen om hun vak uit te oefenen. En de segregatie in het onderwijs wil ik krachtig gaan bestrijden. Samen spelen, samen leren, dat is mijn motto!'

Ze bedoelt hier te zeggen: de erbarmelijke staat van het het (basis)onderwijs en de kinderopvang en de segregatie in NL zijn allemaal een directe resultante van overheidsuitvoering. Ik ga het door nog meer overheidsregulering en -uitvoering nog slechter maken.

In het bedrijfsleven mag je nog geen punt aan elkaar lassen zonder eerst de juiste papieren aan Papa te laten zien. Een schoonmaakster inhuren? Eerst aan Papa vragen.

Als het om eigen huis en tuin gaat is Papa echter helemaal niet veeleisend. Integendeel: elke mislukkeling die 14 volzinnen socialistische praat kan uitslaan is al bijna partijvoorzitter van een van lands grootste partijen. Dat zegt heel veel over de ontstellend lage kwaliteit van de politieke partijen in NL maar nog meer over haar burgers.

Ieder volk krijgt de leider die het verdient. En jullie verdienen Tommy!

Van harte gefeliciteerd en laat me het weten hoe goed ze was ;-)

(Moet toch een fijn gevoel zijn dat jouw verdiende geld door iemand wordt beheerd die nog nimmer 1 cent heeft kunnen maken. Waar denkt u dat uw geld naar toe gaat?)

"Ik ben er dus heel erg voor dat ik gewoon heel goed ga kijken en praten".Burg in Thailand
Datum: 20070814
Burg werkt met openSUSE 10.2 (i586)
Home

 
Burg is geboren in 1966 en leeft sinds 2001 in Thailand waar hij zijn geld verdient.

Burg is als bedrijfeconomist afgestudeerd aan de KUB en heeft ook een Master (of Information Management) afgerond.

Burg volgt het Nederlandse nieuws dagelijks.