Vadertje Staat (Burg in Thailand)

20070926

Democratie in NL. Wat een lachertje.

In mei 2006, het eerste artikel dat ik schreef, nam ik het woord "volksverlakker" in de mond. Het ging over Wouter Bos.

Zoals al eerder gemeld: de PvdA beloofde in haar verkiezingsprogramma een nieuw EU referendum. Nu ze aan de macht zijn is er van die belofte helemaal niets meer over. De PvdA wil 1 jaar later geen referendum en het referendum zal er ook niet komen.

De kiezer wordt in zijn hol genaaid. Maar wie, in politiek Den Haag, interesseert zich nu nog voor de kiezer? Haha! Dream on.

We gaan even terug in de tijd. De Nederlandse ambtenaren kwamen terug uit Brussel met een "overwinning". Het was nu geen grondwet meer maar een verdrag! Luister naar PvdA-fractievoorzitter Jacques Tichelaar op Radio 1:Peilingen wijzen echter uit dat er weer een "nee" komt en dan kan Balkenende niet gebruiken. Dat zou zijn einde betekenen en dat wil onze moraliserende, betuttelende draaikont (hoofdverantwoordelijke voor dit referendumschandaal 1) natuurlijk niet. De PvdA heeft de keuze: of terugkomen op hun verkiezingsbelofte en zodoende in het kabinet en op het comfortabele rode pluche blijven zitten of kiezen voor je stemmers en doen wat je gezegd hebt.

Waar zullen onze "do-gooders" voor kiezen denk je?

We luisteren weer even naar dezelfde heer Tichelaar. Wat heeft hij vandaag te melden?  • "wij zijn volstrekst helder"
  • "wij nemen onze verantwoordelijkheid"
  • "inhoud: grote klasse"
  • "geen referendum"


Hier is ie dan. Tichelaar. Weer een volksverlakker uit de PvdA stal. Op de foto zien we Jacques al hijgend socialistische rode bloemetjes uitdelen aan "zij die het zo hard nodig hebben".

Uit deze persfoto zouden we moeten concluderen dat Jacques een goede man is, die elke week een bos rode rozen gaat brengen aan de oude van dagen, geen neppoliticus maar een man van de straat die opkomt voor de belangen van de gewone kleine man.

In praktijk is onze Jacques de voorzitter van een partij, enkel gevuld met socialisten die uw geld afpakken en dat vervolgens gaan spenderen aan plannen die zij goed vinden. Dat die "goede plannen" alleen maar negatief uitpakken voor de burger is geen item. Als zij er maar beter van worden. Zij naaien de kiezer in hun hol als het moet. Hun eigen doel is heilig. De gewone man interesseert ze geenzins.

Denk je nu echt dat zij zich het lot aantrekken van de kleine man? Van de kansloze op straat?

Wake up. Het ENIGE wat de heren interesseert is hun eigen leven. Geld en macht, dat willen ze. Ze verkopen hun handelen met socialistische prietpraat "sociaal en rechtvaardig".

Ik hoop dat de PvdA sterft. Op korte termijn. Het zijn asocialen pur sang.

Meer teksten van de PvdA en hun "beloftes".

1 Ding is zeker. Zonder de PvdA (en alle andere sociale partijen, dat is 95% van de NL politiek) zijn de arbeiders (de groep waar zij zich zo sterk voor zegt te maken) veel en veel beter af.

Zou u zaken doen met zo'n onbetrouwbaar sujet als Tichelaar? Ik zou er nog geen 2e hands toaster van kopen. Een oplichter. Die van uw geld zijn zaken doet.

Hoe lang laat u deze oplichters nog uw leven bepalen? Van uw geld nota bene.

De overheid en haar politiek maken alles kapot wat ze aanraken. Met vergaande gevolgen.

Drastische terugdringing van de overheid, zodat het politieke speelveld geminimaliseerd wordt. Laat die "do-gooders" maar eens wat van hun eigen geld "ondernemen". Moet je eens opletten hoe voorzichtig ze dan opeens met hun eigen geld omspringen en hoe "sociaal" ze werkelijk zijn.

Burg in Thailand
Datum: 20070919
Burg werkt met openSUSE 10.2 (i586)
Home

  1 Balkenende is een ramp. Die komt nog wel een keer aan bod alhier.

 
Burg is geboren in 1966 en leeft sinds 2001 in Thailand waar hij zijn geld verdient.

Burg is als bedrijfeconomist afgestudeerd aan de KUB en heeft ook een Master (of Information Management) afgerond.

Burg volgt het Nederlandse nieuws dagelijks.