Vadertje Staat (Burg in Thailand)

20071213


Balkenende ondertekent de Europese grondwet:".. hij moest zorgen dat het verdrag zo werd afgeslankt dat het niet meer leek op de afgewezen grondwet".

Ach ja, het zou veranderd zijn. Gaap.. Maar de Kinderen geloven alles. Ze zijn zelfs blij dat ze nu onder een nieuwe sterke sociale Europa-Papa mogen dienen. Een enorm bataljon aan ambtenaren erbij die vanuit Brussel beter in kunnen schatten wat goed voor ons in. Die hen 'richting' gaat geven. De Kinderen hebben namelijk richting nodig, anders verdwalen ze.

Of deze grondwet goed of slecht gaat uitpakken (wat denkt uzelf? 25.000 ambtenaren, die zich in rap tempo gaan vermenigvuldigen, die iets goeds gaan doen vanuit hun ivoren torentjes in Brussel?) is een tweede.

Veel belangrijker: Balkende is een leugenaar. Hij durft niet met de waarheid naar buiten te komen. Hij verdraait de boel zodat de Kinderen zijn zoete koek slikken. Balkenende vindt een referendum niet meer nodig. Hij weet namelijk dat hij dat gaat verliezen. Dus misleidt hij de Kinderen.

De EU grondwet = Het EU verdrag = Het verraad van Balkenende.

Ach ja, Balkenende kan tevreden zijn. Hij krijgt uiteraard van Brussel jaarlijks miljoenen euro's op zijn privé-bank gestort, voor 'bewezen diensten'. Van uw geld uiteraard.

"Maar Burg, ik heb het altijd al gezegd! Balkenende deugt niet! Als persoon XYZ aan de macht was geweest, was het nooit zo ver gekomen!"

Sure. Dream on.

Gefeliciteerd Nederland! De ambtenaren in Brussel gaan de wereld heel mooi voor u maken!

Burg in Thailand
Datum: 20071213
Burg werkt met OpenSuSE 10.2


Home

 
Burg is geboren in 1966 en leeft sinds 2001 in Thailand waar hij zijn geld verdient.

Burg is als bedrijfeconomist afgestudeerd aan de KUB en heeft ook een Master (of Information Management) afgerond.

Burg volgt het Nederlandse nieuws regelmatig.