Vadertje Staat (Burg in Thailand)

Persoonlijke brief aan Balkenende20080419

Premier Balkenende spreekt van een 'ongekende tragedie' en noemt het 'heel erg wrang' dat dit een dag na de feestelijke machtsoverdracht is gebeurd. "Wij allen zijn diep geraakt", zei hij.

Onze premier is diep geraakt. Er zijn weer 2 soldaten gesneuveld in Verweggistan waar wij NIETS, maar dan ook NIETS te zoeken hebben. Wie heeft ze daar eigenlijk naar toe gestuurd JP? Wat doen wij in godsnaam daar??? De USA helpen om de daar aanwezige papavervelden te vernietigen? Omdat ze zelf hun kansloze waanzinnige War-on-Drugs in hun thuisland niet kunnen winnen? Ja.

Onze laffe schandknaap knikte weer braafjes.Ik heb jou iets te vertellen Jan Peter. Ik hoop dat dit tussen ons blijft.

Ik vind je een klootzak. Ik vind je een lafbek pur sang.

Niet zozeer om de nutteloze oorlog in Afghanistan waar jij ons in heb geloodst. Niet om je laffe houding mbt de "Wilders-film". Je bent nu eenmaal laf, zo ben je geboren en zo ga je dood. Dat zo'n lafbek als jij ook nog premier van NL kan worden geeft wel aan hoe ver de politiek van ons bed staat. Alsof de burger nog geïnteresseerd is in die fabeltjeskrant uit Den Haag. Lafbek X of Lafbek Y? Leugenaar W of Z? Who cares?

Waarom ben ik dan zo kwaad op je?

Je hebt het Nederlandse volk in de rug gestoken met je EU-verdrag. Je hebt ons overgegeven aan de hogere machten in Brussel, enkel vanwege het feit dat jij geen enkele ruggegraat hebt. Je hebt onze zeggenschap verkwanseld. Je wist dat wij het niet wilden. Je wist dat wij het af zouden keuren. Toch heb je het, tegen onze zin, doorgedrukt. Je bent een goede volksvertegenwoordiger Jan Peter.

Omdat je te laf bent om het werkelijke akkoord aan ons te presenteren. Omdat je weet dat wij het van tafel zouden vegen.

Omdat je te laf bent Merckel en Sarkozy en andere "hogeren" tegen te spreken. Dat hebben ze jou wel goed geleerd toen je bij de pastoor op de knie moest gaan zitten. Laf ja knikken en amen knikken.

Jij gaat over x jaar rentenieren in je villa met pool. Financieel zit het wel snor. Miljoenen euro's uit Brussel zullen je geheime bankrekening gaan spekken. "Nochmals vielen Dank Herr Pieter fur dein "Ja-Wort". Viele Grube, die Angela (ex-Stasi)."

Het Nederlandse volk is in de rug gestoken. Het Nederlandse volk is in haar hol genaaid. Door jou JP.

En daarom vind ik je een klootzak.

Dan weet u dat.

Vriendelijke groeten,

Burg in Thailand
Datum: 20080419
Burg werkt met OpenSuSE 10.2


Home 
Burg is geboren in 1966 en leeft sinds 2001 in Thailand waar hij zijn geld verdient.

Burg is als bedrijfeconomist afgestudeerd aan de KUB en heeft ook een Master (of Information Management) afgerond.

Burg volgt het Nederlandse nieuws regelmatig.