Vadertje Staat (Burg in Thailand)

De fantastische Global Warming Zwendel20080516

Wat is er precies aan de hand Burg?
De aarde wordt warmer. Beter gezegd: de temperatuur op aarde stijgt al 100 jaar heel geleidelijk.

Is dat erg Burg?
Nee. De aarde warmt en koelt al miljoenen jaren op en af.
10.000 jaar geleden, zo lang geleden is dat nog niet, kon je nog wandelen van Rotterdam naar London. Daarna begon de aarde op te warmen en ontstond de Noordzee. Hoe die opwarming van de aarde destijds ontstond? Als gevolg van die enorme hunnebedfabricage destijds?

De Noordzee ontstond. Dankzij die vreselijke Global Warming. Zijn wij daar in NL nu slechter van geworden? Heeft de Noordzee ons, afgezien van de waternoodsramp in 1953, veel ellende bezorgd? Waarom was Holland in de Gouden Eeuw een van de rijkste landen ter wereld? Benieuwd hoe alles eruit had gezien zonder Noordzee.

Daarnaast sterven er jaarlijks wereldwijd meer mensen aan koude dan aan warmte. Dat de aarde opwarmt is goed nieuws, honderdduizenden zullen de komende eeuw NIET sterven van de kou maar blijven leven omdat het warmer wordt.

Maar nu is het anders Burg. Wij, de mens, produceren zoveel CO2 dat de aarde nu heel snel opwarmt en alle ijs smelt en zo.
Dat is de zwendel. De aarde warmt op en de mens is de schuldige!
Daarnaast warmt de aarde helemaal niet snel op, het gaat al 100 jaar zeer langzaam en fluctueert.

Ik hoor het elke dag op TV en lees het in de kranten. Leonardo di Cabrio zegt het ook! En dan die film, van die president die net geen President werd en die het Internet heeft uitgevonden, die zegt dat we het er allemaal over eens zijn!
Al Gore bedoel je. Dat hij het Internet heeft uitgevonden heeft hij overigens nooit gezegd. Hij zei dat hij "het initiatief tot het creeeren van het Internet heeft genomen". Ja... en Burg heeft het initiatief tot het uitvinden van de penicilline genomen.

Maar nu schijnt ie niet te liegen... alle wetenschappers zijn het met hem eens zegt ie. "The discussion is over".
Alle wetenschappers? Laat me niet lachen. Het overheidsclubje ging jaren bij elkaar zitten. Men kwam er niet uit. Men weet het gewoon niet.

Men weet namelijk verdomd weinig van de aarde en nog minder van de zon.

We kunnen nu net het weer van morgen voorspellen. Hoe het weer er over 4 weken uit zal zien? Daar brandt geen voorspeller zich aan. Maar we kunnen wel de temperatuur over 100 jaar voorspellen?

Het overheidsclubje blijkbaar wel. 40 procent zei: "als deze 99 hypotheses waar zijn is de 100e ook waar. De mens veroorzaakt Global Warming". 30% was het daar niet mee eens. Maar de uitkomst was van tevoren al vastgelegd. Zelfs als alle feiten het tegenspreken dan nog moest dit de conclusie worden: "de aarde gaat ten onder en wij zijn de oorzaak."

Een groep verliet het panel en wou niets meer met het rapport te maken hebben. De overheid vulde de gaten met ambtenaren en andere milieuactivisten die nog net het woord CO2 konden uitspreken. De grote groep twijfelaars werd over de streep getrokken met verleidelijke onderzoeksprogramma's voor de komende decennia in het vooruitzicht.

"Als jij ook ja zegt mag jij de komende 15 jaar voor 4 miljoen per jaar een onderzoek doen, al wat je leuk vindt. Je hoeft niets te verantwoorden.".

En toen was er, 2.400 man sterk, "consensus". En op dag 8 schiep God consensus.

19.000 wetenschappers hebben echter volledige afstand van deze "consensus" genomen. Er is geen enkele consensus (1).

Hee Burg, ik vind nu wel dat je deze mensen te hard aanpakt! Ze zijn enorm begaan met het milieu! Ze hebben gewoon het beste met ons voor.
Yeh sure.
Het milieu interesseert ze geen mallemoer. Zoals de medeoprichter van Greenpeace als zei:

"it has nothing to do with the enviroment, it's all political."

Het milieu, het merendeel zal het worst wezen. Het is een puur politiek spel gebaseerd op eigenbelang.

Onze man die zo begaan is met de aarde doet er zelf echter niet zo gek veel aan. Zijn huisje in Nashville (foto) verbruikt 20 keer zoveel energie als het gemiddelde huishouden in de USA.

"Verbeter het milieu, begin bij jezelf" was toch die tanentrekker van Papa?


Gore jaagt er per maand meer energie door heen dan de gemiddelde Amerikaan in 1 jaar doet.
Denk je nu echt dat Al Gore het iets kan schelen dat alle ijsberen creperen? Het interesseert hem helemaal niks. Daarnaast, de ijsberen creperen echt niet. Zij zijn al miljoenen jaren op aarde en hebben "global warmings" meegemaakt die 10 keer zo heftig zijn als de huidige overdreven voorspelling. Maak je maar geen zorgen om de ijsberen, die redden zich wel. Ze hebben zich altijd prima weten te aanpassen.

Maar Burg.. als we die kapitalisten hun gaan laten gaan, is de aarde binnen no-time geplunderd en gaan we allemaal dood. Deze mensen denken alleen maar aan geld. Al Gore en andere socialisten denken toch net iets breder ipv enkel aan geld.
Een socialist of politicus die breed denkt en niet aan geld denkt? Dream on.

Ze zitten daar enkel en alleen maar uit eigenbelang. Voor hun eigen bestwil en omdat ze het beste willen voor zichzelf, hun kinderen en kleinkinderen. Dat is heel normaal. Het zijn net mensen!
Daar hoef je je ook niet voor te schamen! Ik wil ook het beste voor mezelf en voor de mensen waar ik om geef. Een ieder die het tegenovergestelde beweerd liegt.

"The one thing you can depend on everybody to do is to put his interest above yours." (Armen Alchian).

Deze zogenaamde "Global Warming" interesseert ze geenszins. Maar zelfs al zouden ze wel, stel, vanuit hun hart, diep begaan zijn met het lot van de wereld.. moeten zij dat dan gaan oplossen? Papa die iets op gaat lossen? Geef mij 1 probleem dat door Papa opgelost is. Je zult het niet vinden, hoe graag jouw socialistische hart het ook wil vinden en zeggen.

Maar op jouw vraag terug te komen. Privé eigendom en staatseigendom. Hoe vager de "property rights" bepaald zijn of hoe meer zij afgedwongen worden, hoe meer de omgeving (milieu) verwaarloosd zal worden.

"Nobody takes care of somebody else's property as well as he takes care of his own."

Kijk naar de geschiedenis. Rusland (USSR) in de jaren 80? Vervuild tot op het bot. Nu zijn er daar nog steeds meren en rivieren die zo vervuild zijn, dat ze onbruikbaar zijn. Communistisch China? Een staatsgecontroleerde economie? Kijk eens in de top 10 van de meest vervuilde landen. Dat zijn enkel landen waar het privebezit niet of nauwelijks aanwezig is maar in handen van Papa. "Van ons allemaal, dus van niemand" zou Pim Fortuyn zeggen.

Waarom zijn de stadsparken en sommige straten zo vol met afval? Waarom gooien mensen dit afval gedachteloos op straat maar als zij in hun eigen tuin staan gooien ze het in de prullenbak?

Het kapitalisme (kapitaal in prive-bezit) doet daarnaast iets wat de socialisten niet kunnen, ze innoveren. Betere, milieuvriendelijkere, schonere produkten uitvinden bv. Voor zwaar vervuilende kolen bv zou al vrij snel een alternatief komen. Mocht Papa het heft in handen hebben zou men na 40 jaar nog die oude kolen gebruiken. Papa kan namelijk niet innoveren. Papa kan namelijk vrij weinig.

"It is no accident that the world's most polluted countries are socialist countries," said Said al-Naggar, a former executive director of the World Bank.Volgende keer deel II

Met antwoorden op deze vragen:
  • Wat gaat dat allemaal voor mij betekenen de komende jaren? Wat ga ik ervan merken?
  • Waarom is deze zwendel zo fantastisch?
  • Maar waarom doen zij dit allemaal Burg? Waarom deze leugens?
  • Maar wat kunnen we er aan doen Burg? Er moet toch wel iets gebeuren! Of niet?
  • Is Groene Brinta echt beter voor het milieu?
Kijkt u in de tussentijd eens naar "The Great Global Warming Swindle". Pak een bakkie koffie en ga er eens lekker voor zitten.

De eerste 9 minuten heb ik voor je online gezet. Wil je meer zien? Voor volledige film zie links hieronder:Volledige film: Adres in België of adres bij Brightcove.tv. Youtube heeft hem nu ook (nog)(deel II en verder). En de torrent heb ik ook voor je klaargezet.

Glenn Beck interviewt de maker van de film.

Alvast veel kijkplezier!

Burg in Thailand
Datum: 20080516
Burg werkt met OpenSuSE 10.2


1). 19.000 scientists
2). Why Socialism Causes Pollution

Home 
Burg is geboren in 1966 en leeft sinds 2001 in Thailand waar hij zijn geld verdient.

Burg is als bedrijfeconomist afgestudeerd aan de KUB en heeft ook een Master (of Information Management) afgerond.

Burg volgt het Nederlandse nieuws regelmatig.