Vadertje Staat (Burg in Thailand)

Wat Wouter Wil



20080622

Belandde per ongeluk op een website (bron) en kwam dit tegen:



Alleen de titel al: "wat Wouter wil"! Alsof hij iets te willen zou hebben! Het volk wil iets, volksvertegenwoordigers moeten dat uitvoeren (defensie, justitie, politie) en voor de rest hun kop houden!

Doen wat de bevolking wil en 'luisteren' naar de bevolking... haha.. dat interesseert ze toch werkelijk helemaal niets in Den Haag. Daar lachen ze om. Om de bevolking in de waan te laten dat ze wel iets om haar geeft beginnen ze om de zoveel tijd "sociale" clichees te braken. Daar smullen de Kinderen van.

Wat Wouter Wil? Wouter wil het beste voor zichzelf, voor zijn kinderen en voor zijn kleinkinderen. Dat is niet erg, dat wil ik ook. Dat wilt u ook. Maar Wouter wil ook macht. Wouter is net als zijn politieke vriendjes, machtswellustig. "Ik wil een trotse natie leiden".

Wouter wil een trotse natie leiden. De natie heeft namelijk een leider nodig.. denkt Wouter. Het Nederlandse volk heeft een leider nodig anders lopen ze in 7 sloten tegelijk. Het Nederlandse volk kan namelijk zelf niet zo goed haar eigen geld uitgeven, dat kan Wouter veel beter .. denkt hij. Het Nederlandse volk kan namelijk zelf niet zo goed beslissingen nemen, dat kan Wouter veel beter.

Nederland is gebaat bij een krachtige, sociale leider denkt Wouter. De historie leert ons hoe effectief en welvaartsverhogend een krachtige sociale leider is voor de bevolking.

In de advertising world is het een bekende strategie: adverteer, vertel en overtuig de koper, het publiek, dat je produkt (dienst) juist STERK op je zwakste punt is. Maskeer je zwakheid door aan de mensen te vertellen hoe sterk je juist op dat bepaalde punt bent.

Bijvoorbeeld: een nieuwe Internet-provider komt op de markt. Lage prijs, dus veel klanten. De snelheid is echter na maanden nog steeds zo traag dat veel mensen nu toch echt gaan klagen. Onze Internet-provider gaat adverteren:

"XYZ Internet: omdat jij snel Internet wilt!"

"XYZ Internet: omdat alleen snelheid telt!"

Wouter adverteert ook. Wouter geeft ons zo een mooie inkijk in de zwakheden van zijn "visie".



Sterk, want sociaal.

Hoe socialer hoe zwakker bedoelt Wouter. De economisch meest zwakke landen zijn sociale landen. Dat weet Wouter. Dat weet u ook. Dat weet een ieder. Dus wat doe je dan? Je gaat roepen: sterk, want sociaal.

Door het bestrijden van schooluitval, jeugdwerkloosheid en discriminatie op de arbeidsmarkt.

Schooluitval: Papa heeft een monopolie op de school, dus dat is een garantie voor zeer zwakke produkten. Jeugdwerkloosheid: Papa heeft zelf deze jeugdwerkloosheid gecreëerd. In een economisch vrije markt was er bijna geen jeugdwerkloosheid. Maar Papa gaat met haar ondeskundige handen aan de knoppen van de economische motor knoeien. Met desastreuze gevolgen. Onder het mom van "sociaal" wordt een minimumloon ingesteld (jonge onervaren mensen die dit loon niet kunnen waarmaken MOGEN dus niet werken van Papa), wordt het produktief zijn bestraft en wordt het inactief zijn beloond. Het Nederlandse bedrijfsleven is (wereldwijd) zeer sterk en daarom pruttelt de motor nog immer, ondanks alle giftige vloeistoffen die Papa erin heeft gegooid. Onder het mom van "sociaal" draait Papa op termijn elke motor de soep in.

Een goed sociaal beleid is dus juist nuttig voor de economie.

Tuurlijk Wouter.

Solidariteit is geen middel om zielige mensen minder zielig te maken

Er is maar 1 groep in NL die baat heeft bij "zielige mensen", de "kwetsbaren in de samenleving". Dat zijn onze sociale leiders. Pak eerst het merendeel van het geld van de burgers af, maak ze arm en benoem ze daarna tot "zielig en kansarm". Ontneem ze van elk initiatief. Ze hebben altijd een dak boven het hoofd (sociale woningbouw dankzij Papa), ze hebben altijd wat centjes (uitkering van Papa) en ze hebben altijd te eten (voedselbank van Papa). De rest van hun leven zijn ze afhankelijk van Papa. Zonder zielige mensen heeft de Partij van Wouter namelijk geen bestaansrecht.

Iets waar we allemaal baat bij hebben.

Blijf dat punt herhalen en blijf dat adverteren.

We zijn sterk, want we zijn sociaal.

Wouter begint het nu bijna zelf te geloven.

Burg in Thailand
Datum: 20080622
Burg werkt met OpenSuSE 10.2


Home



 
Burg is geboren in 1966 en leeft sinds 2001 in Thailand waar hij zijn geld verdient.

Burg is als bedrijfeconomist afgestudeerd aan de KUB en heeft ook een Master (of Information Management) afgerond.

Burg volgt het Nederlandse nieuws regelmatig.