Vadertje Staat (Burg in Thailand)

Voor de Kinderen20080703

De man rechts op de foto, die zo lieflijk de kleine deugniet het kinnetje aait, kent u misschien wel. Het was de leider van de Socialistische Arbeiderspartij in Duitsland.

(Enige gelijkenis met bekende partijen in NL 'Socialistische Partij' en 'Partij van de Arbeid' zijn puur toevallig).

Onterecht wordt onderstaande uitspraak bijna immer aan hem toegeschreven.

Het was een interpretatie van een stuk uit zijn boek "Mein Kampf", dat wij echter zelf niet meer kunnen en mogen lezen, het is namelijk door Papa verboden in NL.

De interpretatie ging als volgt (ik heb het voor u in het Nederlands proberen te vertalen):

"Papa moet het kind uitroepen tot het meest kostbare bezit dat we hebben. Zolang Papa gezien wordt als iemand die het welzijn van de Kinderen bevordert, zullen de mensen elke inperking en beroving van vrijheid gaarne accepteren."

("The state must declare the child to be the most precious treasure of the people. As long as the government is perceived as working for the benefit of the children, the people will happily endure almost any curtailment of liberty and almost any deprivation.")

"Voor de Kinderen". Als je dat er maar bij zegt als politicus, komt alles goed. Het gaat om de Kinderen? Ok, dan is het goed!

Daar smullen socialisten van. De socialisten hebben namelijk maar 1 ding voor ogen: hoe kan ik het leven van andere mensen bepalen en domineren? Hoe krijg ik de mensen zover dat ze precies doen wat ik zeg? Uiteraard moet dat eerst vrijwillig gaan, later gebruikt de socialist dwang. Of kent u ook socialisme zonder dwang? Laat het mij weten.

Maar hoe krijg je mensen vrijwillig voor je karretje en hoe roof je ze legaal de centen uit zijn zak? Dat doe je door socialistische one-liners te braken, die al 100 jaar zeer effectief blijken te zijn. Zelfs nu, na alle horror stories van socialistische regimes (die tientallen miljoenen mensen hebben vermoord) en het keer op keer falen van deze totalitaire doctrine, werken de kreten nog immer prima bij de burgers.

'"Voor de Kinderen" dat zal het toch wel goed zijn? Wat jij Truus?'

'Elk kind heeft recht op goed onderwijs! Geen kind mag achterblijven!' Daar is toch een ieder het mee eens? Met deze drogreden heeft Papa zich het onderwijs toegeŽigend. Met desastreuze gevolgen. Het onderwijs, het kennisnivo van de kinderen in NL en de effectiviteit zou vele malen hoger, de kosten en uitval veel lager geweest zijn in een onderwijssysteem gebaseerd op de 'vrije markt' dan in het staatsgecontroleerd monopolie onder het mom "Voor de Kinderen". Daar kom ik nog wel een keer uitgebreider op terug.

De grote CO2 zwendel (man-made global warming). Jullie maken de aarde kapot! Lever vooral nu veel van je geld en vrijheid in, dan lost Papa het wel op! Voor de Kinderen! De Kinderen hebben ook recht op een CO2-vrije aarde (of iets in die strekking. Wat je roept als socialist is irrelevant, als je het woord 'Voor de Kinderen' maar gebruikt).

Kinderporno, een afschuwelijke, afgrijselijke industrie die ieder redelijk mens zo snel mogelijk van de aardbodem ziet verdwijnen. Papa gaat dit probleem echter voor ons aanpakken en oplossen (ja, en de Sint komt volgend jaar weer)!

Om dit te bereiken tast Papa de privacy van elke bewoner in NL aan, gaat Papa censureren, gaat Papa alle communicatie van zijn burgers vastleggen en bewaren en gaat Papa zich binnenhuis met gezinnen bemoeien. Na het drama in Oostenrijk gaat Papa in elk huis in NL met kelder een camera ophangen om zulke verschrikkingen in de toekomst te voorkomen. "Voor de Kinderen"!

De oorlog tegen de drugs, het alcoholverbod op tijdstip X of leeftijd Y of plaats Z? Nicotine-verbod in uw eigen huis? Voor de kinderen!

Het Internet is de grootste vijand van Papa. Er is daarom ook geen socialistisch land met Internet, indien wel, dan zeer beknopt en gecensureerd. Dat Internet is in NL nu nog open, maar dat gaat op termijn verboden, of zwaar gecensureerd worden. Waarom?

Voor de Kinderen!Als je echt iets wilt doen "Voor de Kinderen" hou die Kinderen dan zover mogelijk van Papa vandaan. Jouw kind zal Papa een rotzorg zijn. Zelfs al zou het hem een zorg zijn, Papa kan niks. Het enige dat Papa wil is jou domineren en jouw geld afpakken voor dingen die hij goed vindt.

Papa kan niks oplossen. Papa kan alleen nieuwe problemen creŽren.

Fijn ook voor de Kinderen van later: opgroeien in een Socialistische staat.

En wie gaat die enorme schulden en toekomstige verplichtingen van Papa straks betalen?

Ik denk onze kinderen. Wat u?

Burg in Thailand
Datum: 20080703
Burg werkt met OpenSuSE 10.2


Home 
Burg is geboren in 1966 en leeft sinds 2001 in Thailand waar hij zijn geld verdient.

Burg is als bedrijfeconomist afgestudeerd aan de KUB en heeft ook een Master (of Information Management) afgerond.

Burg volgt het Nederlandse nieuws regelmatig.